Étkezzünk sok fogással órákon át!
Csináljunk úgy, mint a déli országokban: étkezzünk sok fogással órákon át!
Kezdjük a menüt az „előétellel”:
- szinte hihetetlen, hogy tudnak az F1 autók fékezni, ez már több, mint fizika…
- A VW csoport TDI motorja, az EVO, még jobb, mint volt; sokáig biztosított még a dízel a palettákon.
- BMW versenyautók, így az F1 is, az 50 éves turbós történelemben.
További felvezető étkek, melyek álmatlanságot okozhatnak:
- Vajon elavult a típusvizsgálati füstölésérték megadás? Miért van füstérték, ha nincs?
- A villanyhajtás helye az automobilizmusban – vajon helyesen látjuk a dolgokat? – teszi fel a kérdést Hanula Barna professzor úr.
Főétkek, első fogás:
- Az L kategória variánsai, nem gondolná még a szakember sem, hogy ennyiféle van belőlük, és mindegyiknek megvan a maga baja…
- Ehhez jön a manipulálható motorteljesítmény – vajon felelősen gondolkozunk és teszünk, ha módosítjuk?
Főétkek, második fogás
- Egy autós szakma, mely örök, melyet nem érintenek a technika országútján feltűnő, majd eltűnő szerkezetcsodák. Az autófényezésről van szó. Egy virtuális – szimulációs – oktatási módszert mutatunk be, új anyagok, új eszközök, új műhelyszervezés és kozmetika került a mustrába.
Utóétkek:
- Az autószerelés érdekességei, rejtelmek és rejtett hibák – „ízletes” falatok.
- A törvényalkotás konyhájából: az EU végre komolyan gondolja a közlekedésbiztonság technikájában az előrelépést?
Nassoljunk a végén:
- Versenyautó veteránok a Hungaroringen.
- Robotzsaruk a közúti ellenőrzésben?
Jó étvágyat!