Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. november | Olvasson bele!

A VW csoport digitális szervizkönyveJelen írásomban a Volkswagen konszern VW, Audi, Skoda, SEAT/Cupra márkáira vonatkozó digitálisszervizkönyv-bejegyzésekkel kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg önökkel, kitérve a regisztrációs eljárásra és az Organization ID (szervezet azonosító) szám igénylésére.

A független autójavítók számára az erWin portálokon keresztül lehet elérni többek között ezt a funkciót magyar nyelven. A regisztrációs procedúrát a vonatkozó oldalon mindegyik márkára külön el kell végezni, ahogy az Organization ID (szervezet azonosító) igénylését is. Indulóoldalként az erwin. volkswagen.de webcímet javaslom, mert innen könnyedén elérhető a többi márka oldala is.

A márkaweboldalak menürendszere közel teljesen azonos, ezért amit az elsőn végigcsináltunk, hogy Organization ID számunk legyen, ugyanazt fogjuk a többin is. „Az erWin-ről” menüben található „Lépésről lépésre” oldal, amit teljes egészében érdemes áttanulmányozni az elején, hogy zökkenőmentesen haladjon a regisztráció és az igénylések folyamata.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés