Bosch hajtástechnika

A mindennapi használat során a Bosch hajtástechnológiái a nagy mechanikai-, kémiai és hőterhelés ellenére is maximális teljesítményt nyújtanak. A vezérműszíjak, az ékszíjak, a hosszbordás ékszíjak, a feszítő- és terelőgörgők, a torziós rezgéscsillapítók és a szabadonfutó generátor szíjtárcsák különösen nagy ellenállóképességükkel és hosszú élettartamukkal tűnnek ki.

Technológia a kiváló erőátvitelhez: A hajtás részegységeinek időben történő cseréje mára az autóipari műhelyek alapfeladatává vált. Ez az egyetlen módja a hatékony erőátvitel biztosításának. A rögzített csereintervallumok emellett az esetleges károkat is megelőzik. Gyors és biztonságos cseréjükhöz a Bosch komplett készleteket, például vezérműszíj- és vízpumpakészleteket kínál. A választékot a mellékhajtások további egyedi alkatrészei egészítik ki (FEAD: Front End Mellékhajtások). A fő alkatrészek közé tartoznak a hosszbordás ékszíjak, a feszítő- és terelőgörgők, valamint azok tartozékai.

Tökéletesen felszerelve, rendszeres karbantartással: A Bosch a műhelyeket minden olyan eszközzel ellátja, ami a rendszeres, teljeskörű karbantartáshoz, valamint a feladatok hatékony elvégzéséhez szükséges:

  • Vezérműszíjak, ékszíjak, hosszbordás ékszíjak, feszítő- és terelőgörgők, torziós rezgéscsillapítók, valamint szabadonfutó generátor szíjtárcsák széles választéka.
  • Kiemelkedő minőség, amely kielégíti a járműgyártók szigorú követelményeit
  • Az ESI[tronic] diagnosztikai szoftver támogatja a vezérműszíj- és vízpumpa-készletek cseréjét. A járműspecifikus tanácsok értékes időt takarítanak meg a műhelynek, ugyanakkor megelőzik a szerelési hibákat is.