Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

Valeo nedves duplakuplungos tengelykapcsolókA Valeo a közelmúltban a dupla nedves tengelykapcsoló-rendszer alkatrészeinek sorát hozta az alkatrészpiacra, amelyek olyan márkák járműveiben találhatók meg, mint a Renault, a Ford, a BMW és a Mercedes.

Napjaink autóiparában a kényelem és a gazdaságosság a két legfontosabb szempont a járműválasztásnál. Ez az egyik oka annak, hogy a duplakuplungos sebességváltók egyre inkább megtalálhatók a modern hajtásrendszerekben. A Valeo, az autóipar egyik vezető innovátora, aktívan részt vesz a kettős tengelykapcsoló technológia fejlesztésében, termékei alapfelszereltségként szerepelnek a gyártók futószalagjain szerte a világon. Az alkatrészpiacon eddig a Valeo gyártott alkatrészeket a KIA és a Hyundai száraz duplakuplungos (DDC) rendszereihez.

A Valeo a közelmúltban a dupla nedves tengelykapcsoló- (DWC – double wet clutch) rendszer alkatrészeinek sorát hozta az utópiacra, amelyek olyan márkák járműveiben találhatók meg, mint a Renault, a Ford, a BMW és a Mercedes.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés