A hibrid (zselés) technológiával készült Opel ecu felújítása

Amikor az ülésfoglaltság-emulátorról szóló cikk megírásához a közelmúltban személyesen meglátogattuk az AutoDigit.hu-t, hamar kiderült számunkra, hogy vállalkozásuk szervizközpontjának tevékenysége messze több ennél a kis elektronikánál, kiterjed a járműelektronikák több területére is. Mostani látogatásunkkor a motorvezérlők, azon belül az Opel ECU-k, és az azokkal kapcsolatos problémák kerültek terítékre. Az AutoDigit.hu Bt. ügyvezető igazgatója, a témakör kiváló ismerője, Csömöri Zoltán volt a segítségünkre.

Az AutoDigit.hu csapata egy laboratóriumokkal és műhelyegyüttessel rendelkező szervizközpont, akik járműelektronikai problémák megoldására szakosodtak. Ügyfeleik az autójavítók, szervizek és közvetlenül az autótulajdonosok közül kerülnek ki, akik gyanítják, hogy „agysebészi” beavatkozás szükséges autóikon.

Termékpalettájuk nem csak személygépjárműre korlátozódik, foglalkoznak munkagép, tehergépjármű és minden egyéb – a járművekhez köthető – elektronikának a javításával, illetve, mint az októberi cikkben is szerepelt, saját fejlesztésű termékek előállításával. Specialitásuk közé tartozik a hibrid technológiával készült vezérlőegységek felújítása, melyekről most bővebben is szó lesz.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.