Búcsúzik az Autocom ADP-186

A műszer az elmúlt évtized egyik legjobban összerakott készüléke volt, jelenleg is rengeteg műhelyben van használatban. A gyártó nem hagyja magára a partnereit, ezért megsegítésükre akciót hirdetett...

A könnyű használhatóság és az autólefedettség a leglényegesebb a felhasználóknak. Viszont egyre hangsúlyosabb a terméktámogatás és a felhasználói igények folyamatos követése.

Az Autocomra mindig is jellemző volt, hogy a mennyiség minőséggel párosítva jelenjen meg minden frissítésben. Folyamatosan figyelik a felhasználói igényeket, és a fejlesztéseket ezek függvényében alakítják. Ilyen példa a nemrégiben komoly adatbázissal bővült Chevrolet-csoport, ami kifejezetten a magyar és egyéb kelet-európai piacra volt jellemző.

Segít a generációváltásban…

2013 év végével megszűnik a hatalmas népszerűségnek örvendő ADP-186-os műszer frissítése, ezért két alternatívát ajánl az Autocom:
– Aki rendelkezik élő frissítéssel, annak csak az új CDP+ műszer árának a felét kell kifizetnie, és tovább viheti a jelenlegi előfizetését az új műszerre!

– Aki nem frissítette a régi műszerét, szintén élhet ezzel az akcióval. Nekik az új műszer felét kell kifizetni, mellé természetesen meg kell vásárolni a szoftvert is. Ez így is nagyjából 200 000 Ft árelőnyt jelent! Segít a frissítésekben…

A novemberi kiállítás idejére amnesztiát hirdetnek! Ami annyit jelent, hogy a már lejárt frissítési előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek ezen időszakban a szoftverdíj helyett csak a frissítési díj ellenében kaphatják meg a következő évi szoftvereket! Az új CDP+ nagy előnye, hogy támogatja a kamiondiagnosztikát is!