Megjelent a Gates 2014-es hűtőrendszer-katalógusa

A Gates 2014. évi hűtőrendszer-katalógusa már az alkatrészkereskedőknél és az interneten is elérhető. Az új Gates-katalógus részletes információkat ad az alkalmazásokról és a termékekről gyakorlatilag a közutakon közlekedő minden személyautóval és könnyű haszongépjárművel kapcsolatban. Valamennyi tervezett kereszthivatkozás megtalálható benne, beleértve az ábécé sorrendben készült felsorolást járműtípus szerint, méret, gyártói alkatrészszám, visszavont vagy lecserélt termék szerinti listákat, illetve a termékekről készült képeket.

Amellett, hogy a Gates a hajtószíjak szakértője, a Gates a hűtőrendszer-komponensek egyik vezető szállítója Európában. A 64 termosztátból álló kínálat bővítésével a Gates az OE minőségű termosztátok jelentős szállítójaként alapozza meg még jobban pozícióját. Azáltal, hogy egyetlen csomagban forgalmaz több alkalmazásból lezárásokat és tömítéseket, a Gates kínálata biztosítja a legkevesebb egységgel a legjobb autóalkatrész-ellátást. Kilenc (9) új termosztátkészlettel is bővült a kínálat: a készletek 2 termosztátot és hozzájuk tartozó lezárásokat/tömítéseket tartalmaznak olyan autók számára, amelyek 2 termosztátot használnak a hűtőrendszerben.

A többféle termosztát mellett a Gates hűtőrendszer-kínálat radiátor és tágulási tartály sapkák, íves tömlők, rugalmas tömlők, egyenes tömlők és a szükséges fűtőtömlő-csatlakozók széles körét is tartalmazza. Az új katalógus 25 új íves tömlőt és 5 új tágulási tartály sapkát is tartalmaz.

A Gates hűtőrendszertermékek valamennyi alkalmazási adata megtalálható az internetes alkalmazáskatalógusban: www.gatesautocat.com. A katalógus segítségével a szerelők nemcsak a hűtőrendszertermékekhez, hanem ékszíjakhoz, készletekhez és feszítőkhöz is könnyen megtalálhatják a megfelelő cserealkatrészeket. Mobil eszközökről is elérhető, így a hozzáférés mindenhol és mindig biztosított.