Emelkedjen mindenki fölé a Glasurit 100-zal!

Négy évvel ezelőtt a Glasurit, a BASF prémium autóipari festékmárkája bemutatta a forradalmi, vízbázisú festékrendszerét – a 100 Line-t. A rendszer középpontjában a fenntarthatóság, a folyamatok hatékonysága és a legmagasabb termékminőség áll, hogy ezzel is segítse a vállalkozásokat teljesítményük növelésében. Mostanra több mint 1000 karosszériaműhelyben, 20 országban került bevezetésre, kivételes eredményeket felmutatva a világ vezető vízbázisú festékrendszereként.

A Glasurit 100 Line segít a karosszéria-műhelyeknek teljesítményük növelésében – a piacon elérhető standard rendszerekkel összehasonlítva –, akár 40%-kal rövidebb folyamatidőkkel jelentős javulást hozva a termelékenységben és a nyereségességben. A 100 Line megújult összetételének köszönhetően az anyagfelhasználás is akár 30%-kal csökken minden alkalmazásnál. 

A Glasurit 100 Line innovatív pigmenttechnológiája biztosítja, hogy a felhasználók az autóipar teljes spektrumában 100%-os pontossággal alkothassák újra a ragyogó színeket. A  „tri-coat” eljárásnak köszönhetően a 100 Line rendkívül robusztus, a külső hatásoknak ellenálló színstabilitást biztosít. Az ügyfelek könnyedén és gyorsan azonosíthatják a pontos színeket, és a Glasurit színadatbázis segítségével milliónyi receptúrához férhetnek hozzá. Továbbá, a Glasurit 100 Line a háromrétegű színek egy részét kétlépcsős színné átalakítva is egyszerűsíti a folyamatokat, verhetetlen sebességet és fokozott fenntarthatóságot biztosítva.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.