Renault Trucks – Fokozott biztonság és kényelem

A gépkocsivezető jó közérzetére és biztonságára összpontosítva a Renault Trucks jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Renault Trucks T, T High, C&K nehézgépjárművein. A gyártó optimalizálta a fülke belső berendezéseit a kényelem és az ergonómia szempontjai szerint, valamint felszerelte a járművet fejlett vezetőtámogató technológiákkal a közlekedésbiztonság javítása érdekében. Ezek a funkciók a teljesen elektromos Renault Trucks E-Tech T&C modelleken is elérhetők lesznek.
 

OPTIMALIZÁLT VEZETÉSI KÖRÜLMÉNYEK ÉS FEDÉLZETI KÉNYELEM

Az utastérben a fedélzeti körülményeket, az ergonómiát, kényelmet úgy optimalizálták, hogy a korábbinál is kellemesebb környezetet biztosítson a vezetőnek. A műszerfalon új, 12 hüvelykes, állítható fő digitális kijelző található, amelyet egy másodlagos többfunkciós érintőképernyő egészít ki, amely intuitív Android Automobile interfésszel rendelkezik az alkalmazások gyors eléréséhez. A vezetők a kormánykeréken található kezelőszervek segítségével teljes biztonságban kezelhetik a fő kijelzőt és a másodlagos képernyőfunkciókat, beleértve a telefonhívásokat és a zenevezérlőket. A vezetés megkönnyítése érdekében a képernyőn navigációs segédeszközök és kameranézetek is megjelennek. A járművek indukciós telefontöltővel is felszerelhetők.

A kormánykerék bőrrel borítható, míg a Renault Trucks T, T High, C&K ülései és műszerfala textillel és/vagy bőrrel, valamint klasszikus vagy kompakt, szénszürke színűre szabható, vagy fekete és piros a műszerfalhoz. A Renault Trucks E-Tech T&C elektromos modelljei jellegzetes kék és piros felülettel rendelkeznek.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.