A BREMBO piacra hozza a Greenance fékkészletét

A Brembo, a nagy teljesítményű fékrendszerek fejlesztésében és gyártásával foglalkozó vezető vállalat bejelentette, hogy piacra dobja az új Brembo Beyond Greenance Kit környezetbarát fékmegoldást, jelenleg kifejezetten könnyű-haszongépjárművekhez. A Greenance Kit az új Brembo Beyond termékcsalád része, a vállalat megoldási vonala, amely innovációt és fenntarthatóságot hoz az összes új mobilitási jármű cserealkatrészei terén.

A jövőorientált fékkészlet környezetbarátabb megoldást kínál a könnyű-haszongépjárművek számára azáltal, hogy több mint 80%-kal csökkenti a részecskekibocsátást, miközben akár háromszor tovább bírja, mint egy egyenértékű utángyártott termék. Az eredmény kisebb összköltség, amely átlagosan 15%-kal csökken.

Nevét a „GREEN” és a „PERFORMANCE” szavak egyesítéséből kapta, a Brembo Greenance Kit olyan megoldás, amely alacsony környezetterhelési követelményeket vetít előre, anélkül, hogy a Brembo termékektől elvárható legjobb fékteljesítményt veszélyeztetné, sőt azokat tovább erősíti.

Ez az úttörő megoldás megnövelt futásteljesítményt ad, megnövelt tartósságot biztosít a féktárcsák számára, megháromszorozva a várható élettartamukat. Ez jelentős költségmegtakarítást eredményez a jármű élettartama során, ami kiemelten fontos a távolsági utakon dolgozó szakemberek, valamint a könnyű-haszongépjárművek és flották vezetői számára.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.