A MAHLE frissíti az eCatalogue megoldást

A MAHLE frissíti az eCatalogue felületét az optimálisabb keresés érdekében. A MAHLE Aftermarket e-katalógusát mostantól a TecAlliance biztosítja és „funkcionalitásfrissítésen” esett át, hogy még egyszerűbb és gyorsabb alkatrészkeresési megoldást kínáljon számítógépeken és mobilalkalmazásokon.

A MAHLE e-katalógusa platformot biztosít a felhasználók számára, hogy megkereshessék az adott járműhöz szükséges alkatrészeket, és meg is rendelhessék azokat. Ide tartozik a vizuális elemekkel gazdagított járműkeresés a gyártó logói vagy a jármű képei segítségével, a frissített keresési és szűrési lehetőségek, valamint a keresési és kiválasztási előzmények tárolása.

A MAHLE frissítette az eCatalogue mobilappját is, új funkciókat tartalmaz, például egyszerű és intuitív termékkeresést, részleges hitelesség -ellenőrzőt QR-kód -szkenneléssel, kiterjesztett kapcsolattartási / kommunikációs funkciókat és könnyen elérhető médiatartalmat.

Jonathan Walker, a MAHLE Aftermarket Ltd ügyvezető igazgatója nyilatkozatában kifejtette: „A frissített e -katalógusunk most egy bevált TecAlliance megoldáson alapul, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűbb és gyorsabb keresési funkciókat kínáljunk a felhasználóknak. A MAHLE elkötelezett amellett, hogy a technikusok, szerelők számára egyszerűsítse a folyamatot. A legújabb eCat megoldás segít optimalizálni a keresést, valamint hasznos közleményeket és e -kereskedelmi integrációt biztosít."

A Mahle magyar e-katalógusa a következő linken érhető el:

https://web.tecalliance.net/mahlecatalog/hu/home?sessionTargetCountry=HU&sessionArticleCountry=HU