24H - az autóalkatrész-szállításban elvárható maximum

Megkérdeztük a 24H ügyvezetőjét, Szabados Tamást, miért szerepel futárcégük lapunkban.

– Mert az önök olvasóinak szállítunk! Az autóalkatrész-kereskedők és a szerelők tekinthetik sajátjuknak szolgáltatásainkat, sofőreink őket képviselik. Mi a 24H-nál jól ismerjük az igényeiket. Az autóalkatrészek szállítása különleges feladat, tudjuk, hogy ez az áruféleség nagyon is „romlandó”. Oda kell, hogy érjünk adott időre minden kiskereskedőhöz, autószerelőhöz, időben szükség van az alkatrészre.

– Hogyan foglalná össze röviden a leglényegesebb tudnivalókat olvasóink számára a 24H-ról?

– 100%-ban magyar tulajdonú, stabil hátterű cégünk tizenegy éve dolgozik az ország egész területén – második éve már külföldön is – az expressz csomagszállítás piacán. Az autóalkatrész-kereskedőket teljes körű megoldásokkal szolgáljuk ki. Keressenek bennünket, és mi megoldjuk azt, ami megoldhatatlannak látszik. Kérem, tegyenek minket próbára!

– Milyennek látja az autóalkatrész-piacot?

– Expressz szállítóként az igények növekedéséből látjuk, hogy mekkora a konkurenciaharc ezen a területen. Azért dolgozunk, hogy partnereink növekedése a gyors és pontos szállításon ne múljon.

– Hogyan tud a 24H erre fölkészülni?

– Innovatív, testre szabott, minőségi megoldásaink a piacon minden szereplő számára elérhetőek. Az a tapasztalatunk, hogy a sikeres cégek a pontos, minőségi munkát igénylik, tudomásul véve, hogy az kicsit drágább. Az ország egész területén fejlesztünk. Budapest mértani középpontjában elhelyezkedő telephely, egyenruha, jó minőségű autópark, raktárfejlesztés, rendszeres oktatások, ISO minősítés és sorolhatnám. Szoftverünket is folyamatosan fejlesztjük, erre nemrég nyertünk pályázati forrást is. Minden részletre oda kell figyelnünk, ez a jó munka záloga.

– Más területen is dolgozik a 24H?

– Igen, kifejezetten széles az ügyfélkörünk, pl. az ingyenes lapok, az ipar, az állattenyésztés és az egészségügy is fontos terület, komplex megoldásokkal állunk rendelkezésükre.

– Mi a legsikeresebb szolgáltatásuk?

– Az országos ÉjszakaiExpressz és a budapesti, CityExpressz egyaránt sikeres. Az ÉjszakaiExpressz másnap reggelig, a CityExpressz a felvételtől számított három órán belül szállítja ki az alkatrészeket.

– Végezetül, engedje meg, hogy megköszönjem kedves ügyfeleinknek, hogy jó hírünket viszik, így autóink teljes kapacitással futhatnak egész évben.