Folytatódik a Petronas szervizhálózat program 2.0 bővítése

A WSW Proding Kft., mint a Petronas Syntium kenőanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója, folytatja a Petronas szervizhálózat program 2.0 bevezetését a független szervizek részére.

Az átfogó program korszerű, hatékony marketingeszközöket és naprakész kenőanyag szakmai tudást biztosít a szervizhálózat részére. A program nem titkolt célja, hogy a méltán népszerű és világviszonylatban a TOP 10 kenőanyagcég közé tartozó, a Formula–1 élcsapatával, a Mercedes-AMG Petronas Motorsport F1 Teammel együttműködő PETRONAS Lubricants International által gyártott Petronas Syntium kenőanyagok értékesítése ennek segítségével is dinamikusan növekedjen tovább.

Mivel a Petronas márka jól azonosítható a vásárlók számára, megjelenése egy szervizben jelentősen megnöveli a vásárlói bizalmat a műhelyek felé. A programhoz csatlakozó műhelyek az alábbi támogatásban részesülnek: Egyedi kenőanyagárak, melyek a magyar piacon kiemelkedő árrést tartalmaznak. Azt gondoljuk, hogy nem mindegy, mennyire jövedelmező a kenőanyag eladása.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.