Ilyen is van!

Ma egyre többen kapnak e-mailt az Értesítés Központi Rendszertől (ertesites@kozpontirendszer.gov.hu).

Tisztelt X. Y.!

Üdvözli Önt a KEKKH okmány emlékeztető szolgáltatása!

Ezúton értesítjük, hogy forgalmi engedély okmánya (forgalmi, rendszám:…) érvényességi ideje (pontos dátum) lejár.

Annak érdekében, hogy járműve minél előbb érvényes műszaki vizsgával rendelkezzen, érdeklődjön a közlekedési hatóságnál vagy a kijelölt vizsgálóállomásokon! Abban az esetben, ha a műszaki vizsgát követően cserélni kell a forgalmi engedélyét, keresse fel az Ön által kiválasztott járási/kerületi hivatal okmányirodai ügyfélszolgálatát vagy a megújult Kormányablakok valamelyikét a szükséges iratokkal! (Az ügyintézéshez szükséges dokumentumokról a http://kekkh.gov.hu/hu/gepjarmu_muszakihosszabbitas weboldalon részletesen tájékozódhat.)

Felismerve a digitális világ további előnyeit és lehetőségeit, már a KEKKH is rendelkezik saját elektronikus felülettel. A Webes Ügysegédnek köszönhetően már ezen keresztül is indíthat bizonyos ügytípusokat.

Az okmányiroda, Kormányablak kiválasztásában segítségére lehet a http://kekkh.gov.hu/hu/oik weboldalon található keresőnk, mely nemcsak eligazít, hanem az ügyintézéshez kapcsolódó egyéb információkat is tartalmazza, valamint a gyors és kényelmes eljárás érdekében lehetőséget biztosítunk előzetes időpontfoglalásra az ország összes okmányirodájába, így ennek köszönhetően minimálisra csökkentheti várakozási idejét.

Szolgáltatásainkkal vagy az ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a nap 24 órájában az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Honlap: www.kekkh.gov.hu

E-mail: 1818@1818.hu

Telefonszám: 1818

Külföldről: +36 (1) 550-1858

Üdvözlettel:

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások 
Központi Hivatala
www.kekkh.gov.hu