Castrol Service Plus

A Castrol szerencsés helyzetben van. Olyan világmárka, mely az autósok körében híres műszaki rekordjairól, élenjáró technológiájáról, az autógyártókkal való szoros együttműködéséről, nemzetközi szponzortevékenységéről és elsősorban csúcsminőségű, megbízható termékeiről.

Ahhoz, hogy idáig eljussunk, több mint száz év kitartó műszaki, kereskedelmi és marketingmunkája kellett. A folyamatos fejlődés záloga, hogy mindig újabb szolgáltatásokkal segítsük partnereink üzletmenetét. A gépjármű-kenőanyagok „otthona” az autószerviz, praktikus tehát, ha ezeket a fejlesztéseket a szervizek területén végezzük el.

A Castrol Hungária Kft. egy európai üzletfejlesztési projekt részeként Magyarországon is létrehozta a Castrol Service Plus szervizkoncepciót. Célunk, hogy „Castrol Service Plus” márkanéven olyan országos, minőségi, független szervizhálózatot hozzunk létre, amely hozzájárul a csatlakozó vállalkozások jövőjének biztosításához.

A szervizprogram célja az autósok széles körű, magas szintű kiszolgálása és ezen keresztül az adott szervizzel és a Castrol Service Plus hálózattal elégedett és növekvő ügyfélkör kiépítése. A csatlakozni kívánó autójavító vállalkozások számára a Castrol hosszú távú partneri együttműködést kínál. Üzleti ajánlatunk készen áll, a partnerszervizekkel a szerződések aláírását megkezdtük, és nagy örömmel indítottuk el a hálózat kiépítését.

A hálózatépítésben jelenleg részt vevő kijelölt viszonteladó partnereink: a Lavina Szerviz Kft. és a (Castrol Mintaboltként is üzemelő) Ripca Kft., mely új telephelyén, Budapesten elsőként csatlakozott a hálózathoz. A Castrol a Service Plus koncepcióval egy olyan franchise-rendszert kínál, melynek természetesen vannak bizonyos kötöttségei, de a célja alapvetően az, hogy a csatlakozó független szervizek számára előnyös legyen.

A Castrol világmárka támogatása nemcsak a szokványos kenőanyagprogramokban és az egységes Castrol Service Plus arculatban nyilvánul meg, de kiterjed a profi járműjavítást elősegítő autójavítási és alkatrészkereső szoftver biztosítására, szerelői továbbképzésre, 24 órás országúti segélyszolgálatra, vásárlói hűségkártyára és még számos egyéb szolgáltatásra, mely egy minőségi franchise-rendszer sajátja.

Célkitűzésünk egy erős és minőségi független autószerviz-hálózat kialakítása, terveink szerint 100 taggal. A Castrol Hungária Kft. és kijelölt viszonteladó partnerei örömmel fogadják a csatlakozás iránt érdeklődő autószervizek jelentkezését.

További információ: 
informacio@castrol.com