Újratervezett Bosch termékcsomagolás a kiskereskedelmekben

A Bosch gépjárműfelszerelések üzletágának termékei a közeljövőben világszerte új csomagolásban kerülnek kiszállításra a kiskereskedelem és az autószervizek számára. Az új csomagolással, mely fokozatosan váltja fel a polcokon a régit. A kiskereskedelmi csomagoláson a termék nagyméretű fényképe, valamint cikkszáma és a termék előnyeit ismertető információk vannak feltüntetve.

A csomagoláson körbefutó feltűnő fehér sávban lesz a Bosch-logó, amely alapján a nem szakavatott vevők is könnyen felismerhetik a Bosch márkát és választhatják ki a megfelelő pótalkatrészt vagy tartozékot. Minden egyes termékcsaládhoz legfeljebb három termékvonal tartozik, amelyeket kék, fekete és szürke csomagolás jelöl.

 

A műhelyeknek értékesített termékek csomagolása is új designt kapott. A kiskereskedelmi forgalomban kapható termékek új csomagolásán kívül az autószervizekbe szállított Bosch pótalkatrészek és tartozékok csomagolásai is megújulnak. Az új design középpontjában az állt, hogy a termékeken egyértelműen szerepeljen a Bosch márkajel, a termék megnevezése és az alkatrész cikkszáma. A Bosch pótalkatrészek EAN-kódjai és sorozatszámai változatlanul maradnak, tehát a csomagolás megjelenésének korszerűsítése nem jár többletmunkával a kereskedelem és a műhelyek számára.
Az új, erős csomagolás megbízható védelmet nyújt a pótalkatrészek és a tartozékok számára szállításuk, tárolásuk és bemutatásuk során. A Bosch a csomagolás anyagának kiválasztása és gyártása során szigorú környezetvédelmi normákat alkalmazott, a csomagolás újrahasznosítható.