Fent vagyok a Facebookon

Két embercsoport van – mondják a fiatalok –, az egyik már fenn van a Facebookon, a másik azon dolgozik, hogy ott legyen. A kapcsolattartás, kommunikáció ma alig nélkülözhető fóruma, aki távol tartja magát tőle, sok információtól, még lényegi információktól is elzárja magát. És egyáltalán nem életkorhoz kötött, talán csak emberi habitusa válogatja.

Szóval engem is rábeszéltek a szerkesztőségben, hogy „közszereplőként” ki ne maradjak ebből, főleg akkor, ha van az ismeretségi körömnek, az ide látogató autós érdeklődésűeknek mondanivalóm, túl azon, amit az Autótechnikában hónapról hónapra leírok.

Ám legyen! Nem telt el egy nap, és kollégáim már meg is leptek az oldallal, kész helyzet elé állítva. Még hozzátették: legalább kétnaponta frissíteni is kell, ettől leszel látogatott. Köszönöm nektek a lehetőséget…

A Facebook természetrajza a sokszínűség, így minden mehet fel, amit az ember önkritikája és mértéktartása enged, valamint úgy gondolja, hogy mások érdeklődésére számot tarthat, tehát nem haszontalan megosztani.

Tanulom a műfajt. Kérem, nézzék meg az eddigi felhozatalt!

Tervezem, hogy konkrét műszaki anyagok, szakmai érdekességek is olvashatóak legyenek, de főképp szíves figyelmüket szeretném felhívni szakmai eseményekre, könyvekre, szakirodalomra, képzésekre, érdekességekre, egyszóval mindenre, ami segíti szakmai munkánkat, segíti szellemi gyarapodásunkat.

Tisztelettel várom Önöket!

Dr. Nagyszokolyai Iván