MAHLE műhely-diagnosztikai eszközök

A MAHLE Aftermarket üzletága 2024 áprilisától piacra dobta a MAHLE TechPRO® és a BRAIN BEE Connex műhely-diagnosztikai eszközeinek második generációját. A képernyőstruktúra új szerkezetű, minden fontos eszköz azonnal áttekinthető és gyorsan elérhető. Ez leegyszerűsíti a munkafolyamatot és értékes időt takarít meg. Az új VCI-csatlakozó integrált DoIP-pal (Internet Protokollon keresztüli diagnosztikával) rendelkező legkisebb csatlakozó a piacon, amely lehetővé teszi a járműrendszerek rugalmas és hatékony diagnosztikáját az interneten keresztül. 

„A digitalizáció utat talál magának a független műhelyekbe. Ez még fontosabbá teszi, hogy a csapatokat olyan diagnosztikai eszközzel lássuk el, amely megfelel az új követelményeknek, és támogatja őket munkájukban. A TechPRO® 2 és a BRAIN BEE segítségével a műhelyeket a digitális világ számára is alkalmassá tesszük a jövőben” – magyarázza Philipp Grosse Kleimann, a MAHLE aftermarket üzletág vezetője.

A könnyen érthető ikonok és az oktatóvideók megkönnyítik a kezelést, és magától értetődő módon végigvezetnek a diagnosztikai folyamaton. 

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.