Igazi korszakváltás – SSRD, a műveleti távelérés

Régóta beszélünk róla, hogy az autódiagnosztika és a szabályozási, beállítási műveletek olyan sokrétűek, gyártónként eltérők, hogy a mi agyunk alaptudással és a hozzá szükséges ismeretekkel már nem győzi. Nem is szólva az eszközszükségletről, mely drágul is és avul is. A megoldás „egyszerű”, bízzuk a feladatmegoldást a specialistákra! Ne jöjjön a műhelyünkbe, nyújtson távolról segítséget. Jó a segítség, de jobb, ha meg is csinálja.

Pénzbe fog kerülni, de ha gyors és pontos a külső segítség, megérheti – ki kell számolnunk, és meglátjuk, megéri-e. Továbbmegyek: lehet, hogy előbb-utóbb számolgatnunk sem kell, mert nem lesz más módja egyes műveletek elvégzésének.
Tartunk-e már itt?
Bizony tartunk! Rendkívül gyorsan elért bennünket az egyik igazán professzionális szolgáltatás.

A Saint-Gobain Sekurit Service ADAS szakmai konferenciája hozott erre példát. Az autóüvegesek egy viszonylag egyszerű munkafeladatból, a szélvédőcseréből igen gyorsan átkerültek a szakma hi-tech oldalára. Az új feladat az új szélvédőre felhelyezett kamera újrakalibrálása. Már évtizedes ez a technikai igény, de elszórt esetekből lassan teljesen általánossá válik személy- és haszongépjárműveknél.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.