Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. november | Olvasson bele!

Würth WOW! Looqer interfészA gépjárműdiagnosztika, ezen belül a kommunikáció az elektronikus rendszerek irányítóegységeivel – ehhez tartozik ma már szinte minden gépjárműszerkezet – őrült felzárkózási versenyfutásban van az autógyártók egyre gyakoribb kihívásaival. Ez a verseny ma már nem 100 sprint, hanem 200 gát. Kapaszkodnak is rendesen. A villanyautókorszak, majd az autonóm további lépcsői még több rettenetet hoznak.

A diagnosztikaiműszer-gyártók tudják már, hogy mire kell felkészülniük, illetve mi az, ami már aktuális. Az elmúlt egy-két évben megszülettek, piacra kerültek a rendszerteszterek (multibrand, azaz többmárkás szkennerek) új, 3. generációi. A felhasználóknak, nekünk autószerelő műhelyeknek, tudomásul kell vennünk, hogy új, új funkciókkal rendelkező és lényegesen gyorsabb kommunikációra képes műszereket kell beszereznünk.

A Würth WOW!, mint az egyik kiváló diagnosztika gyártója is meglépte a kihívás követelményeit, és megszületett 2021 nyarán a 3. generációt képviselő rendszertesztere. A jól ismert, kiváló hírnevű WOW! 20 éve van Magyarországon, a SNOOPER pedig már 17 éve „szimatol” nálunk. Ez idő alatt felhasználóinak száma több mint 1000.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés