Autódiagnosztika és TPMS-konfigurálás felsőfokon

A teljes körű gépjármű-vizsgálati lehetőségeket nyújtó diagnosztikai eszközökből nem sok van. Az autódiagnosztikai eszközök gyártásának egyik úttörője az olasz BrainBee, melynek egyik legprofibb eszköze az EXPERT 3000.

Ez a készülék kiváló asszisztens lehet a műhelyekben és a szervizekben a mindennapok során. Nemcsak kiolvassa a hibakódokat, hanem lehetséges megoldást is javasol beépített adatbázisból, mely tartalmazza az egyes gépjárműtípusok gyakori hibáit, a gyártó általi visszahívásokat és a hibaelhárítás lehetséges folyamatait. A folyamatos frissítések és fejlesztések segítségével mindig naprakész az újonnan felmerülő problémákkal szemben.

Intelligens funkciója nemcsak a hibát detektálja, hanem visszafejti annak lehetséges okait, forrásait. Az EXPERT 3000 nem csak egy egyszerű autódiagnosztikai eszköz, szoftveres és hardveres kialakításának köszönhetően alkalmas a gépjármű vezérlőegységeinek közvetlen programozására is.

Az eszköz teljes mértékben hitelesített, valamint az egyes gépjárműgyártó cégek jóváhagyásával ellátott. Egy 7”-os érintőképernyővel van felszerelve, a könnyű kezelhetőség érdekében. A Bluetooth-kapcsolat segítségével lehetőség van számítógépre való csatlakozáshoz, nyomtatáshoz, ezzel növelve a felhasználói élményt.

B-TP1000

A 2014-ben elfogadott rendelet, miszerint a 2014 novemberétől gyártott autókba kötelező a TPMS-rendszer beépítése, szükségessé teszi, hogy a továbbiakban ennek a rendszernek a karbantartása is folyamatos legyen. A BrainBee erre is nyújt megoldást, ilyen a TPMS-szenzorok szervizelésére szolgáló B-TP1000-es.

Az aktuális adatok kiolvasása és a szenzorok akkumulátorállapotának a felmérése mellett lehetőséget nyújt az újonnan beszerelésre kerülő szenzorok kalibrálásához, valamint betanításához, továbbá részletes szerelési útmutatót is ad, a szenzor típusának megfelelően. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szívesen megtekintené vagy akár ki is próbálná a BrainBee termékcsaládot, ezt megteheti az idei Autótechnika kiállításon. Várjuk Önt is sok szeretettel a Lincos Kft. 311A sorszámú standjánál!