CheckStar az Autóklub szervizhálózatában

Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egyéves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egyéves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a Checkstar-hálózathoz. A Checkstar jelenleg több mint 5000 szervizzel rendelkezik a világ 80 országában. Magyarországon az elmúlt 1 évben 25 szerviz csatlakozott a hálózathoz, amely elsősorban naprakész szakmai kompetenciát, felkészültséget és hozzáértést nyújt partnerei számára. Szervizinformációs adatbázissal, speciális képzésekkel és Hot-Line szolgáltatással támogatja gyors és hatékony munkavégzésüket.

A Magneti Marelli az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Formula–1-rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS-rendszerét.

A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar-autószerviz-hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar-szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett „Sárga Angyal” autómentőn keresztül.

Az esemény résztvevői elsőként dr. Kovács Zoltán főtitkár köszöntőbeszédét hallgathatták meg, majd Mr. Giorgio Gamberini (Magneti Marelli aftermarket divízió), Mr. Vincenzo Giaccone (Checkstar-szervizhálózat igazgató) és Mr. Marek Buras (a Magneti Marelli lengyelországi központjának igazgatója) tartották meg ünnepi beszédüket