Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. december | Olvasson bele!

ElőremenekülésA Volkswagen Csoport továbbra is erőteljesen fektet be a jövőbe. Elkészítették a 2020 és 2024 közötti beruházási tervet, melybe a kínai közös vállalkozások nem tartoznak bele. A csoport közel 60 milliárd eurót tervez költeni a hibridizáció, az elektromos mobilitás és a digitalizáció jövőbeni területeire az elkövetkező öt évben. Ez a társaság ingatlanba, gyártókapacitásba, gépekbe és berendezésekbe történő beruházásainak, valamint a kutatási és fejlesztési költségeknek a tervezési időszak során bekövetkezett összes befektetésének valamivel több, mint 40%-át teszi ki. A csoport előző tervidőszakához képest ez körülbelül 10 százalékpontos növekedést jelent. A csoport mintegy 33 milliárd eurót szándékozik befektetni az elektromos mobilitásba.

Határozottan folytatjuk a Volkswagen Csoport átalakítását, és beruházásainkat a mobilitás jövőjére összpontosítjuk. Ez része a csoport stratégiája szisztematikus és következetes végrehajtásának” – mondta Hans Dieter Pötsch, a Volkswagen Csoport Felügyelő Bizottságának elnöke.

„Beruházásainkkal az elkövetkező években ismét felgyorsulunk. Flottánk hibridizációja, elektrizálása és digitalizálása egyre fontosabbá válik. A méretgazdaságosság előnyeit kívánjuk kihasználni és maximális szinergiákat akarunk elérni.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés