Knorr-Bremse

Talán sokakban merül fel a kérdés, hogy a haszongépjármű-fékrendszerek OE- (gyártói beszállító) specialistája, a Knorr-Bremse milyen céllal van jelen a Mobility Show házivásáron. A cég munkatársától, Nagy Miklóstól kapjuk a választ.

– A Knorr-Bremse túl azon, hogy a világ egyik vezető fékrendszergyártója, mindig nagy hangsúlyt fektetett az üzemeltetés segítésére, a szervizek alkatrészellátására, a szakemberek képzésére. Így fontos nekünk az Autonettel való kapcsolat, annak vásárán, itt, a Mobility Show-n való megjelenés, mert ők a haszongépjárműalkatrész-ellátásban, szerviztámogatásban komoly piaci részesedésűek.

– A 2016. évi frankfurti Automechanika vásáron jelentette be a Knorr-Bremse, hogy Knorr-Bremse TruckServices néven új márkanevet vezet be, ami a Knorr-Bremse utópiaci szolgáltatásait takarja. Márkakereskedőinkkel és márkaszervizeinkkel karöltve gondoskodunk róla, hogy a haszonjárművek hatékonyan működjenek.
– Szeretnénk egy széles termékválasztékot kínálni a flottáknak és a szervizeknek, ami segíti őket a mindennapi tevékenységük során. Fő célunk, hogy a teherautók, a pótkocsik és a buszok mielőbb üzemképesen visszatérhessenek az utakra. Ezért folyamatosan bővítjük termékportfóliónkat és az élettartam-hatékonyság elvünkkel ideális megoldást biztosítunk bármilyen típusú és korú haszonjármű számára.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.