OSRAM Oslon Black Flat X

Az OSRAM bemutatta új termékét, mely a piacon jelenleg elérhető legfényesebb LED-nek számít. Az „Oslon Black Flat X” névre hallgató terméke jelenleg a legnagyobb fényerőt kínálja a piacon, amelyet kifejezetten az autókban való tompított és távolsági fényszórókhoz fejlesztettek ki.

Az autóipari világítások az új technológiai fejlődésnek – melyek döntően a LED-ek - köszönhetően rendkívül sokoldalúvá váltak, ezekről rendszeresen cikkezünk is. A LED-ek minimális beépítési helyet igényelnek, miközben kiemelkedő fényerejük lenyűgöző, így a gyártóknak óriási kreatív szabadságot biztosítanak világítási megoldásaik fejlesztésében.

„Az Oslon Black Flat X termékcsalád hosszú évek óta ideális megoldás a kiváló minőségű és egyben költségoptimalizált fényszóró-kialakításokhoz” – mondta Philipp Puchinger, az OSRAM felelős menedzsere. „Az Oslon Black Flat X termékcsalád két új termékével az OSRAM ismét megerősíti innovációs vezető szerepét az autóvilágítás területén.”

Az OSLON Black Flat család nagyon nagy fénykibocsátással rendelkezik. Chip konfiguráció egy chiptől öt chipig áll rendelkezésre. Az egyedülálló UX:3 chip-technológiának köszönhetően akár 1500 mA/Chip áramerősséggel is meghajtható, az 1 chipes változatot a 3,75 mm X 3,75 mm-es kompakt méret jellemzi.

Az Oslon Black Flat X család forgalmazása az 1 és 2 chipes változatokkal indul, majd 2022 közepén különféle többchipes verzió is bekerül a rendszerbe.