Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. október | Olvasson bele!

A téligumi sem ment meg, ha nem látod a veszélyt!Korántsem csak a téligumi a biztonságos téli közlekedés letéteményese, a fényszórók állapota legalább ilyen fontos tényezője. Minden autóvezetőnek magának kell rendszeresen ellenőriznie járművilágításának, fényszóróinak állapotát, és gépjármű-használati szokásainak megfelelően kiválasztani az ideális izzót. A Tungsram szakemberei 60 év tapasztalatának birtokában segítenek ebben.

A téli havas, nyálkás, ködös időben az átlagosnál is nagyobb jelentősége van annak, hogy az autónk lámpái jól működjenek. Nem csupán a búrák tisztaságára, a lámpák előrevilágításának a beállítására érdemes odafi gyelni, hanem arra is, hogy a beszerelt izzó megfelelő mennyiségű és színű fényt bocsát-e ki.

A biztonságos téli közlekedés letéteményese korántsem csupán a téligumiabroncs-garnitúra, a fényszórók állapota legalább ilyen fontos paraméter. Látni, látszani és nem elvakítani a szemből érkezőket – sorolják a legfontosabb alapelveket a Tungsram szakemberei. A vállalatcsoport több mint hat évtizede szerepel sikeresen a világpiacon az autólámpák gyártása, fejlesztése terén. Jelenleg is a legnagyobb autógyártók beszállítói.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés