Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. augusztus | Olvasson bele!

A legendás BOSCH oktatási anyagokA Bosch cég egyedülálló a világ vezető autóalkatrész-gyártóinak, ma rendszerbeszállítóinak világában, már a vállalat alapításától kezdve, ami az oktatás támogatását, az oktatási célú szakmai dokumentációk elkészítését, közreadását illeti. A szakiskolák tantermeinek falát a sárga oktatótáblák mind a mai napig ékesítik, a közismert sárga füzetek tankönyvként szolgáltak és szolgálnak, szakkönyveiknek minden autószerelő és mérnök könyvespolcán ott kell lenniük.

A Bosch „Kraftfahrtechnisches Taschenbuch” ma már a 28. kiadás, 1544 oldalon, bibliapapírra nyomtatva valóban a szakma bibliája. Ennyi jó után sajnálattal vesszük tudomásul, hogy az oktatótáblák, sárga füzetek kiadásával mintha leállt volna a Bosch. 

Veterán világ tematikájú számunkban a hatvanas évek végéről – közel 50 év távlatából – bemutatunk gyűjteményünkből származó négy oktatási célú képet (eredetileg A3-as méretűek), hogy érzékelhető legyen, mire utaltunk. Természetesen ezekhez bőséges leírás is társult.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés