FORMULAUFI: A jobb szűrési hatékonyságért

Az UFI Filters a több, mint húszéves szűrőanyag-gyártási tapasztalatának köszönhetően, nemrég vezette be a jobb szűrési hatékonyságot biztosító új márkacsoportját, a FormulaUFI-t. Francesco Tomasoni, az UFI Filters Aftermarket értékesítési vezetőjének részletes ismertetőjében megismerkedhetünk a különböző anyagokkal, amelyeket kifejezetten a vezető autógyártók igényeinek megfelelve gyártottak. Ezek az egyes alkalmazások specifikációk szerint testre szabhatók, legyen szó személyautókról, nehézgépjárművekről vagy ipari járművekről. Emellett pedig a teljes szűrési szükségletet lefedik, beleértve a tüzelőanyagot, levegőt, olajat, utasteret és hidraulikát.

FORMULAUFI.EXTREME

Ez a neve annak a szűrőközegnek, amely extrém teljesítményre képes, akár a legszélsőségesebb körülmények között is. Szintetikus alapú, olvadékfúvásos eljárással előállított szűrőanyagból épül fel, amelynek hatékonyságát maguknak a szálaknak az eloszlása és mérete határozza meg, amelyek az adott alkalmazások igényei szerint változhatnak. A FormulaUFI.EXTREME több, mint 99,5%-os szűrési hatékonyságot garantál a tüzelőanyag megszűréséhez, illetve kompatibilis a biodízelekkel is. Használható továbbá olajszűrőkhöz, melyben csökkenti a nyomásveszteséget, valamint légszűrőkhöz, mint például a Porsche és a Maserati modellekhez. Garantáltan jobb szűrést eredményez korlátozott helyigény mellett is, és hos - szabb élettartamot biztosít.

FORMULAUFI.STRATIFLEX

Az UFI Filters által kifejlesztett forradalmi textúrája különböző anyagok, például cellulóz, üvegszál és hidrofób szövetek rétegzett kombinációja. A FormulaUFI.EXTREME-ben használt olvadékfúvott szövetekkel kombinálva a StratiFlex a leghatékonyabb közeget biztosítja a víz dízel tüzelőanyagból való kiválasztásához.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.