Volkswagen Golf VII kerékcsapágy beszerelése

A Dayco videokalauzt adott ki, amely lépésről-lépésre vezet végig, hogyan kell felszerelni az első és a hátsó kerékcsapágyakat a népszerű, 2018-as VW Golf VII modellre. Annak ellenére, hogy a kerékcsapágy cseréje viszonylag gyakori feladat, még mindig van némi zavar a különböző kerékcsapágy-technológiák és az illesztési eljárások között, amelyeket be kell tartani a helyes felszereléshez.

Steve Carolan a Dayco értékesítési vezetője elmondta: „A lépésről-lépésre bemutatott útmutató és most a telepítési videó elkészítése nagyszerű módja annak, hogy kezeljük a különbségeket, és bemutassuk azokat a bevált gyakorlatokat, amelyeket be kell tartani a kerékcsapágyak cseréjéhez. A Dayco termékcsalád magában foglalja az 1., 2. és 3. generáció technológiáját, melyekben már megjelentek a féktárcsába integrált csapágyak.

A Dayco rendszeres gyári beszállító (OE) Európában és a világ minden táján. Ugyancsak jelentős szereplő az „utángyártott” piacon, növekvő termékválasztékának részeként a kerékcsapágyak, amelyek közül több modellt is műszaki tanácsok és telepítési útmutatók támogatnak.