Cső- és tömlőbilincsfogók a Lasertoolstól

Szeretjük a kreatív, egyedi, multifunkcionális fogókat, tudjuk a műhelyben koránt sem mindegy, hogy nehezen hozzáférhető helyeken két kézzel dolgozunk, vagy csak félkézzel, több mozdulattal, vagy csak egy mozdulattal, illetve, hogy roncsolunk vagy nem roncsolunk még ott sem, ahol eleve nem lenne tilos. A vezető szerszámgyártók értik mindezeket a szempontokat. Ennek szellemében nyitottuk nemrég szerszám rovatunkat, melyet most egy újabb gyöngyszemmel bővítünk!
LAS-6894 Üzemanyag és Műanyag Cső Lehúzó Fogó

A LAS-6894 modell a Laser Tools-tól egy speciálisan tervezett fogó, amely üzemanyag, gumi és műanyag csövek lehúzására szolgál gépjárművekben. Ez a fogó különösen hasznos lehet szervizműhelyekben és autójavítási munkák során, ahol a pontos és károsodásmentes csőeltávolítás kiemelten fontos. A 202 mm hosszúság, 94 mm szélesség, és a Chrome Molibdenium acélból készült szerkezet biztosítja a tartósságot és az erőt, amelyre szükség van a nehéz csövek kezeléséhez. A keménysége, HRC 43-47, optimális egyensúlyt nyújt a rugalmasság és a szilárdság között, míg a 0.35 kg-os súly és a kék-fekete színkombináció praktikus és esztétikus megjelenést kölcsönöz.


LAS-7009 Önbeálló Fém Tömlőszorító Fogó
A LAS-7009 egy önbeálló fém tömlőszorító fogó, amelyet a Laser Tools kínál. Az állítható pofanyitással és a párhuzamos pofákkal rendelkező kialakítás jelentősen megkönnyíti a fűtő- és hűtőcsövek, valamint a víz-, vákuum-, üzemanyag- és levegőcsövek fogását és szorítását. A 68 mm széles pofák biztosítják, hogy a fogó széles körű alkalmazást találjon az autóiparban, különösen ott, ahol a precíz és megbízható tömlőkezelés elengedhetetlen. Az eszköz ára, amely körülbelül 15 ezer forinttól kezdődik (plusz szállítási díj), tükrözi a minőséget és a sokoldalúságot.

Laser Tools 6938 Speciális Tömlőbilincs-eltávolító Eszköz

A Laser Tools 6938 egy speciális tömlőbilincs-eltávolító eszköz, amely az autóiparban gyakran használt Henn típusú csatlakozóbilincsek kezelésére lett tervezve. Ezek a bilincsek különleges kialakítása miatt speciális eszközt igényelnek a hatékony és gyors bontásukhoz. A 6938 modell kompakt kialakítása lehetővé teszi az akadályozott helyeken való könnyebb hozzáférését, míg a 90º-ig elforgatható kioldó fej tovább növeli a hozzáférhetőséget és a felhasználói kényelmet. A T-karos aktiválás intuitív működést biztosít, lehetővé téve a rugós klip egyszerű visszahúzását és a bilincs kioldását.
A Laser Tools által kínált eszközök mindenki számára hasznosak lehetnek, akik a gépjárműiparban dolgoznak, legyen szó karbantartásról, javításról vagy szervizelésről. Az LAS-6894, LAS-7009, és a 6938-as modellek mindegyike egyedi jellemzőkkel rendelkezik, amelyek kifejezetten egy adott munkafázishoz lettek optimalizálva, hogy a felhasználók gyorsan, hatékonyan és biztonságosan végezhessék el a szükséges műveleteket. Az ilyen típusú specializált eszközök igaz nem olcsóak, viszont a befektetése hosszú távon megtérülhet mind az idő megtakarításában, mind a munka minőségében.
Sok bevételt mindenkinek!

A fogókról a Lasertools videókkal is szolgál:

Forrás: lasertools