Snap-on LN46ACF csúszópofás fogó

Ritkábban írunk szerszámokról, ez most az a pillanat. A Snap-on szerszámgyártó LN46ACF modellszámú fogója ennek az oka. A szakemberek jól ismerik az olyan munkák nehézségeit, ahol a hozzáférhetőség korlátozott, és ahol az erőátvitel hatékonysága kulcsfontosságú. A fogó kiemelkedő tulajdonsága, hogy kiváló húzóerőt és hozzáférhetőséget biztosít szűk munkaterületeken is. Nézzük mit is tud!

Az LN46ACF modell egy kivételes hárompozíciós csúszópofás fogó, melynek pofái párhuzamosak lehetnek a munkadarabbal, ezáltal növelve az érintkező felületet és ergonomikus fogantyúpozíciót biztosítva. Ezáltal lehetővé teszi, hogy még nagyobb erőt alkalmazzunk a munkadarabon, különösen olyan nehéz helyzetekben, mint például rozsdás vagy nehezen hozzáférhető csavarok esetén, melyek mélyen vannak elhelyezve.

Az LN46ACF fogó különleges funkciója, hogy pofáinak csúcsán bevágott hornyok találhatók, melyek segítik a biztosítékok eltávolítását, különösen, amikor a fogó középső állásban van. Emellett a fogó fogazata gépileg van megmunkálva és megkeményítve, így élesek és erősek, hasonlóan a reszelő fogaihoz. A hosszabb, kontúros fogantyú további kényelmet és jobb karerőt biztosít, és a párnázott fogantyúk a felhasználónak kényelmet, kontrollt és erőt nyújtanak.

Az LN46ACF fogója különleges hidegen sajtolt acélból készül, ötvözött kivitelben, ami megnöveli a tartósságát és az erősségét. Ezenkívül egy simább vágást biztosító Shear Cutter funkcióval is rendelkezik, ami kevesebb kézi nyomást igényel a vágáshoz.

Az LN46ACF fogók Talon Grip™ Hosszú Orrú Pofája akár 57%-kal növelt húzóerőt biztosít egy áthelyezett pofacsuklóval, optimalizált fogantyúformával és gyémántfűrészes fogakkal. Mindezek az innovációk teszik ezt a fogót kiváló választássá a szakemberek számára a mindennapi munkákhoz.

Az LN46ACF fogó az Egyesült Államokban készül, és büszkélkedhet az Egyesült Államokban szabadalmaztatott hárompozíciós pofacsuklóval (US Patent #8051749), amely biztosítja a fogó pofáinak hatékony és pontos mozgását. Az LN46ACF modell hossza 7 hüvelyk (kb. 17,8 cm), ami ideális méretet jelent a legtöbb munkafolyamathoz.

Bár az LN46ACF fogó ára a cikk írásakor magas, közel 30 ezer Ft, a szakemberek körében rendkívül népszerű és értékelik minőségét és sokoldalúságát. A Snap-on márka életre szóló garanciát vállal a termékeire, ami az elkötelezettségüket és hűségüket a minőség és megbízhatóság terén mutatja. Az LN46ACF modell, mint megbízható eszköz, hozzájárulhat a hatékony és sikeres munkavégzéshez minden szakember számára.

Az LN46ACF más fogókkal történő összehasonlításban az alábbi videókon is megtekinthető:

 

forrás: Snap-on