Porsche Hungária Innovációs és tréning centrum Budaörsön

Hazánk legnagyobb importőre, a Porsche Hungaria budaörsi telephelyén – nagy médiaérdeklődés kíséretében – megnyitotta a nemzetközi szinten is kiemelkedő oktatási létesítményét Innovációs és Tréning Centrum néven. Ami a beruházást illetően példaértékű, hogy mindezt nehéz gazdasági helyzetben, saját erőből tette a rangos cégcsoport.

A hatalmas képzési és átadási kapacitással rendelkező központ ezentúl az ország minden pontjáról várja a Porsche Hungaria hálózatába tartozó műszaki és értékesítési területen dolgozó szakembereket azért, hogy valóban modern és komplex ismereteket adhasson át az érdeklődőknek. Az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott Bujáki Zsolt kommunikációs igazgató felvezetése után dr. Nagy Ádám iparügyekért felelős helyettes államtitkár, valamint Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója.

A Porsche Hungaria számára komoly mérföldkőnek számít az Oktatási és Tréning Centrum, hiszen ezen létesítmény megalkotásával óriási előrelépést hajtott végre a vállalat a gépjárműágazatban az oktatás területén. Magyarország legnagyobb gépjárműimportőreként a vállalat felelősséget érez a hazai járműszerelői, értékesítői és munkafelvevői szakmák iránt, ezért tartja fontosnak, hogy a tudást minél szélesebb szakmai körökhöz eljuttathassa.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.