AOTV 2021/2022 középdöntők

Az AOTV 2021/2022-es évfolyamának 5 középdöntője közül három már megrendezésre került a különböző régiókban. Az online fordulóból továbbjutott csapatokat 5 régió meghatározásával osztottuk be a középdöntő fordulóiba, amiben két csapat mérhette össze tudását, leginkább gyakorlati feladatokban. A helyszíneket a Q-service hálózat biztosította.

BONYHÁD

Az AOTV 2021/2022-es évfolyamának első középdöntője Bonyhádon a Pamikron Kft. szervizében került megrendezésre. A cég tulajdonosa fogadta a diákokat és bemutatta nekik a helyszínt, biztosítva őket arról, hogy munkatársai segítségkérés esetén rendelkezésre állnak. A bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola csapata jutott be a döntőbe.

SZOMBATHELY

A soron következő középdöntőt a szombathelyi Nagy Autószerviz Kft. szervizében szerveztük meg. Nagy Gyula, a cég tulajdonosa fogadta a résztvevőket, és a versenyt is aktívan figyelemmel követte, felhívta a figyelmet a hiányosságokra és a pozitívumokra egyaránt. A második középdöntőben a Győri SZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Technikum és Kollégium csapata és a Vas Megyei SZC Savaria Technikum és Kollégium csapata mérte össze tudását. A rendkívül szoros versenyből a szombathelyi csapat került ki győztesen. A zsűritagok megállapították, hogy mindegyik csapat más-más feladatrészekben teljesített jobban.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.