Innovációk a járművek szerelmeseinek

Március 10-én az autózás és a járműipar leginnovatívabb fejlesztései kerülnek középpontba. Érkezik az Automorrow, ahol online előadásokkal várják a téma iránt érdeklődőket, és szakmai kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

A következő évekre egy robbanásszerű változást vetítenek előre a fejlesztés különböző irányai, az autonóm autózás, az elektromos meghajtás térnyerése, a fenntarthatósági és környezetvédelmi szempontok, valamint a más ágazatokból érkező, a járműiparban újonnan megjelenő szereplők, nem utolsósorban az ellátási problémák megoldása.

Fontos látnunk és láttatnunk, hogy kik azok, akik ebben a változásban úttörőként járnak elöl, hogyan hat az átalakulás az ágazatban dolgozókra, és milyen készségekre, tudásra van szükség ahhoz, hogy sikeres karrierutat járjanak be a szektorban.

A március 10-i Automorrow online járműipari konferencián az iparág elismert szakértői osztják meg gondolataikat a fenti témák mentén, valamint a leginnovatívabb cégek mutatják be jövőbe mutató fejlesztéseiket.
A konferencián a járműiparban dolgozó szakemberek vagy a terület iránt érdeklődők élvezetes és szórakoztató formában tájékozódhatnak az iparág különböző területeiről, inspirációt nyerhetnek és kapcsolatot teremthetnek más szakemberekkel.
Kiknek szól az Automorrow?
A járműipar területén dolgoznak vagy tanulnak, nyitottak a szakmai fejlődésre és az új kapcsolatokra, vagy akár egy új állásra.

Érdeklődnek a szakmai újdonságok iránt, és örömmel vennének részt magas színvonalú programokon. Szívesen építenének kapcsolatot szakmai példaképekkel, akitől kérdezni is lehet.
Megismernék a járműipar „krémjét” jelentő vállalatokat, és akár be is csatlakoznának a leginnovatívabb cégeknél folyó munkába, kihívásokba.
Szeretnének egy olyan szakmai közösséghez tartozni, ahol folyamatos tudásmegosztás zajlik.
Az Automorrow-n megjelennek az autonóm gépjárművel, biztonsággal, a jövő meghajtásával, valamint a fenntarthatósággal kapcsolatos témák is, részletes programterv az esemény honlapján olvasható.
A rendezvény előadói, partnerei között olyan nevek szerepelnek, mint a Siemens Mobility, az Infineon Technologies, a Bosch-csoport, a Knorr-Bremse Fékrendszerek, a MATE Műszaki Intézete vagy az M1RA képviseletében Boriszov Dániel.

Az Automorrow a JOB4me Virtuális Állásbörze 2. napján valósul meg, a részvétel díjmentes, csupán egy regisztrációra van szükség a belépéshez. További információt a rendezvény honlapján vagy Facebook-eseményénél olvashatsz.