Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. szeptember | Olvasson bele!

Autonet Mobility Show 2019Az Autonet, cégszerű néven az AUTONET Import Magyarország Kft. házivására, a Mobility Show, idén május utolsó szombatján, a már megszokott magas színvonalú rendezvénnyel, bőséges saját márkás és beszállítói termékpalettával várta látogatóit. A cég üzleti partnerei, franchise-hálózatának tagjai mellett mindenkit szívesen láttak, csupán előzetes regisztrációhoz kötötték a részvételt. A „külsősök” között többen voltak, akik a Dízelegyesület és a Fórumtér előadásaira vagy Ruzsa János workshopjára érkeztek.

Az idei Mobility Show Budapesten sorában már a 7. volt. A cég első romániai hasonló rendezvényére 2012-ben, Kolozsváron került sor, voltak évek, amikor Bukarestben és Kolozsvárott is volt Mobility. Idén már a 13.-at szervezik szeptemberben, szintén Kolozsváron. Ezekre is sok magyarországi partner látogat el.

Néhány éve már, hogy a Swiss Automotive Group (SAG) és az Autonet Group Holding egyesült, a svájci autóalkatrész-kereskedelmi cég 51 százalékos részesedést szerzett a másik társaságban.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés