Életképek

WESZTI

A Weszti Kft. kerékszerelő és futóműbeállító gépeit hozta el a kiállításra. Az ősi fakerékre szerelt high-tech beállító fejet a látogatók mosolyogva nézték.

AOE

Az Autószerelők Országos Egyesületének (AOE) standján szakmai tanácsokkal és a javító-, karbantartóiparhoz kapcsolódó információval látták el az érdeklődő szerelőket. A szakma legnagyobb érdekvédő képviselete már 15 éve végzi szakmasegítő, támogató tevékenységét.

MONROE

A Monroe standon technikai leírásokat és műszaki prospektusokat gyűjthettek a szakemberek, emellett megtekinthették a változó keresztmetszetű huzalból készült (gyári) tekercsrugó és az utángyártott, „egyszerűsített” rugó közti különbséget.

LÁTNI ÉS LÁTSZANI

A „Látni és Látszani” jegyében egy ingyenes, komplex látásellenőrzésen lehetett részt venni az érdeklődőknek. A tapasztalat szerint a látogatók éltek a lehetőséggel, hiszen többször is kisebb-nagyobb sor alakult ki a standnál.

HENKEL

A Henkel munkatársai bemutatót tartottak a különböző alvázvédő és ragasztó/tömítő anyagok típusairól és felhordási lehetőségeikről.