Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. szeptember | Olvasson bele!

Elindul az Autotechnika podcast-sorozata

Az interneten alapuló információközlésben már régóta ismert és népszerű a beszélgetések, előadások közzététele, melynek összefoglaló neve a podcast. Az Autótechnika Szerkesztőség is megkezdi podcast „adásait”, hogy még szélesebb legyen információszolgáltatásunk.

Az Autótechnika folyóirat és azt támogató, kiegészítő, tartalomban gazdagító autotechnika.hu portál – nem is kell ezt részleteznünk, mert sokak számára ismert – azoknak szól, akik az autótechnikával, ennek vállalkozásaival professzionális szinten foglalkoznak, és tudják, mélyebb szakmai információ nélkül ez sem lehetséges. Mi információszolgáltatók vagyunk, annak egy hatékony, transzformált formájában. Ez azt jelenti, hogy megmagyarázunk, könnyen érthetővé tesszük a munkájukhoz szükséges szakmai anyagokat.

Szolgáltatásainkat ennek fényében szeretnénk bővíteni most induló podcast sorozatunkkal, ezzel pedig olyan információs platformot kialakítani, mellyel nem kötjük az érdeklődőt okostelefonja, laptopja képernyője elé. Hallgathatja online, offline, a nap folyamán bárhol és bármikor, vezetés közben, pihenésképpen vagy munka mellett.

Ebben a műfajban elsősorban a mi szakmai világunkat, abban tájékozódást segítő beszélgetéseket kívánunk hallhatóvá tenni.

hirdetés

Vendégelőadóink lesznek többek között:

  • az autós szakma szakmapolitikai irányítói,
  • a gazdasági- és szakmai szervezetek képviselői,
  • a garázsberendezés és kereskedelem szereplői,
  • a szakképzésben oktatók és hallgatók,
  • az autószerelő szakmát űző mesteremberek,
  • a hazai gépjárműfenntartóipar megkerülhetetlen szereplői.

A 2-3 hetente jelentkező epizódok elérhetőek a Soundcloud, Spotify, Apple Podcastok, Google Podcast streaming szolgáltatókon keresztül.

Az első részben dr. Nagyszokolyai Iván az Autótechnika főszerkesztője mesél a lapkiadó folyóiratairól (mert az Autótechnika se, az Autótechnikával kezdődött és sok más is volt a lapkiadó történetében) a kezdetektől napjainkig, a 30. évfolyam lapszámainak készítéséig. Mindezt beágyazva a rendszerváltás, a hazai automobilizmus feltámadásának izgalmas történelmi korszakába.

A podcast elérhető az alábbi linkeken:

Soundcloud

Spotify


Tetszett a cikk?

hirdetés

hirdetés