Az OMV bevezeti az OMV BIXXOL motorolajos új generációját

Az új OMV BIXXOL termékek a legújabb motorolaj-technológiai eredmények alapján készültek. Ezeket a motorolajokat valamennyi vezető autógyártó alkalmazza. Az OMV az új motorolajokkal kiváló teljesítményt tesz lehetővé a legkülönbözőbb körülmények között is, legyen az extrém hideg, hosszabb olajcsere-időszak, alacsonyabb üzemanyag- és olajfogyasztás vagy a benzin- és a dízelmotorok hosszabb katalizátor/részecskeszűrő-élettartama.

 

Megfelelő motorolaj minden autótípushoz

A motorolajoknak 5 fő feladatuk van: kenés, hűtés, tisztítás, korrózióvédelem és tömítés – és ezeket egyszerre kell teljesíteni, bármilyen hőmérséklet mellett. Ahhoz, hogy valamennyi követelménynek egy termék egymagában megfeleljen, kiemelkedő know-how és innovatív fejlesztőmunka szükséges.

A csúcsteljesítményű

Az új OMV BIXXOL special UP az OMV motorolaj-kínálatának egyik csúcsterméke. Ennek a szintetikus, alacsony hamutartalmú adalékkal készült olajnak a tesztelése szélsőséges körülmények között történt, hogy bármely helyzetben garantált legyen az optimális teljesítmény. A legújabb adalékanyagok 50%-kal nagyobb kopásvédelmet biztosítanak, mint a hagyományos motorolajok. A speciális tisztítóadalékok hozzájárulnak a környezetvédelemhez azzal, hogy tisztán tartják a motort, így kevesebb a károsanyag-kibocsátás és megnövelik a dízelüzemű járművek részecskeszűrőinek élettartamát. A szintetikus formula a hagyományos SAE 15W-40 motorolajokhoz képest akár 1,5%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet.

A rövidtávú-specialista

A rövid távú (stop and go) használat a motor ellensége. Az OMV BIXXOL special EC, egy olyan szintetikus olaj, amely az indítást követően gyors kenést biztosít a motor számára, akár alacsony hőmérsékleten is. A magas teljesítményű tisztítóadalékok segítik a motorban a lerakódások kialakulásának megelőzését, és folyamatosan alacsony fogyasztással, maximális teljesítmény mellett bizonyíthatóan meghosszabbítják a motor élettartamát. A szintetikus formula akár 2,5% üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tesz a hagyományos SAE15W-40 motorolajokhoz képest.

Az üzemanyag-takarékos és hibridspecialista

Az új OMV BIXXOL special FE egy egyenletes működést biztosító szintetikus olaj, amely biztosítja a maximális üzemanyag-megtakarítást. Fejlesztésének célja az volt, hogy a lehető legalacsonyabb fogyasztású motoroknak megfelelő motorolajat alkosson az OMV, és ne vesszen el semmi az ilyen motorok előnyeiből a nem megfelelő olaj használata miatt. Az új SAE 0W-20 formula célja a motor lehető legjobb teljesítményének, illetve az olaj optimális minőségének a biztosítása a motor teljes élettartama során.

Az univerzális

Az új OMV BIXXOL premium NT a legújabb motorfajtákhoz kialakított szintetikus formula a megszokott tökéletes minőséget biztosítja a használat teljes ideje alatt. Az OMV BIXXOL termékcsalád igazi mindenes terméke a hagyományos motorolajokhoz képest akár 50%-kal nagyobb kopás elleni védelmet, nagyobb fokú tisztaságot és hatékonyabb működést biztosít a motornak.