OMV Bixxol motorolajok a Bosch Car Service hálózatában

Az OMV és a Robert Bosch Kft. közötti nemzetközi megállapodást követően már Magyarország legismertebb márkafüggetlen szervizhálózatában is az OMV csúcsminőségű motorolajait tölthetik a járművekbe az olajcsere során.

Az OMV a Bosch Car Service-ek teljes körű, minőségi autószerviz-szolgáltatásához kiváló termékekkel és szaktudással járul hozzá, hiszen az OMV Bécs mellett található modern üzemében a legkorszerűbb technológiával, kiváló minőségű nyersanyagok felhasználásával, képzett szakemberek és mérnökök együttműködésével fejlesztette ki az OMV BIXXOL motorolajcsaládot.

A csúcsminőségű OMV BIXXOL motorolajok minden gyártóművi előírásnak megfelelnek, így a Bosch Car Service hálózatban dolgozó szakemberek, az olajcsere alkalmával minden járműbe a megfelelő OMV BIXXOL motorolajat tölthetik be.

A minőségre és a megbízhatóságra alapozva 2010-ben az OMV elindította az EPG Motorvédelem Garancia Programot, amely jótállást vállal a gépjármű motorjának motorolajjal kent alkatrészeire. A Bosch Car Service hálózat gyári minőségű alkatrészeket és szolgáltatásokat nyújt kedvező áron, illetve gyárival megegyező javítási technológiát, teljes körű diagnosztikai, járműjavítási szolgáltatást kínál, Bosch garanciával az ügyfeleknek az autó teljes élettartama alatt.

Az OMV – a Bosch Car Service magyarországi együttműködő partnereként – a Bosch első beszállítói alkatrészeinek kínálatához újabb kiváló „alkatrészekkel”, minőségi kenőanyagokkal járul hozzá.