A Mobil1 és Mobil Super motorolajok

A fejlett kenőanyag-gyártási technológiáknak és a több iparágban is bizonyított tapasztalatnak köszönhetően a Mobil 1 és Mobil Super motorolajmárkák a legnagyobb gépgyártók és felhasználók elismerését is kivívták a világ minden táján.

A Mobil 1 és a Mobil Super motorolajok teljesen szintetikus (Mobil 1), részszintetikus és ásványi alapanyagok felhasználásával készült termékek formájában is kaphatók. Valamennyi termékünk kielégíti, sőt bizonyos esetekben felülmúlja a gépgyártók által meghatározott specifikációkat és megfelel a gyártók ezeknél szigorúbb jóváhagyásainak is.

Az üzemeltetési körülményektől és a vezetési stílustól függetlenül a mi termékeink soha nem hagyják cserben!

Mobil 1 – a világ első számú* motorolaja

A szintetikus termékek körében folytatott kutatási-fejlesztési munka 40 éve alatt az ExxonMobil mérnökei folyamatosan tökéletesítették a Mobil olajokat, aminek köszönhetően a Mobil 1 a világ leggyakrabban vásárolt szintetikus motorolajainak egyikévé vált. Egyedülálló formulájának és az ExxonMobil kutatói – mérnökei tudásának köszönhetően a Mobil 1 biztosítja a motor csúcsteljesítményét és páratlan tisztaságát még a legszélsőségesebb üzemeltetési körülmények között is.

Mobil Super termékcsalád – az új generáció

A Mobil Super motorolajok választ jelentenek az iparág és a fogyasztók olyan legújabb igényeire, mint:

– műszaki szabványok és előírások folyamatos fejlődése,

– a gépjárművek és motorjaik műszaki tulajdonságainak tökéletes ismerete,

– a termékportfólió optimalizálásának szükségessége a gépjárműgyártók által meghatározott specifikus normák növekvő számának való megfelelés érdekében.

A Mobil Super termékcsalád az új generáció tökéletes olaja, a csúcsteljesítmény és megbízhatóság garanciája minden üzemeltetési körülmények között.