Megfelelő minőséggel és szervizzel minden olajozottan működik

 

A világon igen sokféle kenőanyag létezik, azonban minőségüket tekintve nem mindegyik képes az ember és az autó oly megbízható társává válni, mint az OMV kenőanyagai. Az elismert osztrák minőségnek és az erős piaci jelenlétnek köszönhetően az OMV kenőanyagok olyan megbízható termékekként élnek a járművezetők tudatában, amelyek mindig jó választásnak bizonyulnak. Az OMV BIXXOL minőségi termékeire épül az EPG Motorvédelem Garancia Program is.

 

Közös előnyök

Az OMV fontosnak tartja, hogy minden résztvevő fél számára hasznos legyen az együttműködés. Csak az OMV töltőállomás- és szerviz partnereinek segítségével valósítható meg, hogy a végfelhasználóknak is azonnal az OMV BIXXOL jusson az eszükbe, ha kenőanyagokról vagy motorolajokról van szó. Az OMV partnerei természetesen csak kiváló minőségű termékeket kínálva tudják növelni ügyfélkörüket és forgalmukat. A kenőanyagok és motorolajok területén az OMV erőssége egy olyan termékkínálat, amelyet kifejezetten a autószerviz-üzletág számára fejlesztettek ki.
Ulrich Ruckenbauer, a gépjármű-kenőanyagok nemzetközi értékesítési vezetője és 14 fős csapata munkája során különösen nagy hangsúlyt fektet a szervizekkel és autószalonokkal való közvetlen kapcsolatra. „Az első helyen az Ügyfelek állnak! Számomra különösen fontos a személyes kapcsolat, hiszen ebből csakis jó dolog származhat, ezért a jövőben bővíteni szeretném a közvetlen kapcsolatokat.” – számol be terveiről Ruckenbauer.

 

 

Az EPG Motorvédelem Garancia Program

Az OMV abból a célból fejlesztette ki az új generációs motorolajokat, hogy azok megfeleljenek a megnövekedett elvárásoknak. Az OMV BIXXOL magas szinten gondoskodik a motorvédelemről. A motorolajok előnyein túl az OMV egy új, átfogó programot indított el EPG Motorvédelem Garancia Program néven: ha az ügyfelek a motorolaj cseréjénél mindig az OMV BIXXOL Premium vagy Special termékeket kérik, úgy az OMV átvállalja a motor javításának vagy cseréjének költségeit, amennyiben a károsodás az OMV BIXXOL Premium vagy OMV BIXXOL Special használatára vezethető vissza. Ezzel az EPG Motorvédelem Garancia Program nemcsak a járműtulajdonosok, hanem az EPG szerelőműhely-partnerek számára is előnyt biztosít. Utóbbiak az új termékkínálatnak köszönhetően újabb ügyfeleket szerezhetnek, és hosszútávon is jó eséllyel megtarthatják őket. Emellett az EPG szerződéses szerelőműhely-partnereinek ügyfélszolgálati munkatársai pontokat gyűjthetnek, amelyek OMV üzemanyag utalványra válthatók.

Az EPG Motorvédelem Garancia Programmal és az OMV BIXXOL termékkínálattal kapcsolatos további információk a http://www.omv-bixxol.hu weboldalon találhatók.