A Turbo-Tec az Európai Unióban

A Turbo-Tec 10 éve Lengyelországból kiinduló, Európában legnagyobb független szolgáltató a turbófeltöltők és a dízel befecskendező-rendszerek területén. Cégünk az elmúlt évtizedben rendkívüli fejlődésen ment keresztül, mind területi, mind technikai oldalról nézve. Legfőbb célunk a határidőre történő, becsületes és minőségi segítség szervizpartnereink számára. 2011-re fordulva az EU hat országában vagyunk jelen (térkép).

GARANCIA

Cégünk filozófiája köthető Robert Bosch mondásához: „A bajban inkább a pénz vesszen, mint a bizalom”.

A fenti filozófiát szem előtt tartva cégünk – Európában egyedüliként – minden általunk forgalmazott, felújított alkatrészre 2 év kilométer-korlátozás nélküli garanciát vállal. Az ilyen mértékű garanciát kizárólag magasan képzett munkatársakkal, gyári alkatrészek felhasználásával tudjuk vállalni. A garanciális eseteknél az első szempont mindig az ügyfélmegtartás, nem pedig a rövid távú haszonszerzés, így minden esetben próbálunk méltányossággal élni, még ha nem is feltétlenül a mi alkatrészünk okozta a bajt.

Turbófeltöltők

Alapvető profilunk a felújítás, de természetesen gyári új alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Raktáron több mint 5000 komplett felújított cseredarabbal rendelkezünk a legkülönfélébb autótípusokhoz. A turbófeltöltőket kizárólag gyári új alkatrészekkel szereljük, egyedüliként a ház marad a régi, amelyet a Jet-Blast berendezés homokfúvással és szilikonos impregnálással újjá varázsol. Mérleggép segítségével a turbófeltöltők valamennyi forgórészét kiegyensúlyozzuk. Az összeszerelt turbófeltöltő végső tesztre kerül a digitális Schenck 110 MBRS típusú egyensúlyozó gép segítségével, mely a világon létező 20 ilyen gép egyike.

A teszthelyen a számítógép elemzi a forgó rendszer működését 220 000 min-1 fordulatszámig. A minőségbiztosítás ebben a szakaszban ellenőrzi a felújítás eredményét.

Befecskendező-rendszerek

A common rail rendszerek valamennyi generációjának és a személy- és tehergépkocsikhoz való VP adagolók teljes skálájával rendelkezünk, felújítottal és újakkal egyaránt. Felújításunk a befecskendező-rendszerek esetében is komplett, tehát a házon kívül minden cserére kerül. A javítási szakértői rendszerünk a legújabb Bosch készülékeken alapul. Palettánk PD-elemek, illetve nagynyomású szivattyúk felújításával bővült a 2010-es évben!

Rendelés, szállítás

Rendelés telefonon, illetve e-mailben is lehetséges. Az alkatrész beazonosításához munkatársainknak szüksége lesz annak gyári cikkszámára vagy alkatrészszámára, különleges esetben a jármű adataira. Szállítás raktáron lévő alkatrész esetében 1 munkanapon belül, rendelés esetén 2-3 munkanapon belül történik GLS futárszolgálat segítségével. A szállítás költségeit minden esetben cégünk állja!

A leendő sikeres együttműködésben bízva ajánlom cégünket:

Kiss Gergely
területi vezető