EPG Motorvédelem Garancia Program

Amikor új autót vásárol, és a kormány mögé ülve beszippantja autója „új” illatát, aligha az jut eszébe, mit fog tenni, amikor majd lejár a gépjármű garanciája. Ez a pillanat azonban előbb vagy utóbb elérkezik. A garancia bizonyos esetekben meghosszabbítható, ám ez mindig nagyon sokba kerül. Az autó legféltettebben őrzött kincse természetesen a motor. Egy ideális világban olcsón, vagy akár költségek nélkül is karban tudná tartani autója motorját, s így nem lenne miért aggódnia. Elképzelhető ez a valóságban is?

Az OMV szerint igen. Méghozzá meglehetősen egyszerűen: nem kell mást tennie, mint csatlakoznia az EPG Motorvédelem Garancia Programhoz. A program lényege a következő: ha gépjárműve a forgalomba hozatali dátumtól számítva még nincs 4 éves, illetve 60 000 kilométernél kevesebbet futott, látogasson el egy hivatalos EPG Javítóműhelybe (a részt vevő javítóműhelyek listáját a www.omv-bixxol.com weboldalon találja), ahol a gépjárműnek át kell esnie egy egyszerű vizsgálaton, motorellenőrzésen.

Ez a vizsgálat lehet a gépjármű amúgy is esedékes szervizelésekor. Amennyiben minden rendben van a motorral, a javítóműhely kiállít az ön részére egy EPG Garanciafüzetet, amely alapján a gépjárműve 10 éves koráig vagy 150 000 kilométer futásteljesítményig ön jogosulttá válik a gépjármű motorjának motorolajjal kent alkatrészei védelmére. (Részletes tájékoztatást a www.omv-bixxol.com weboldalon talál.) A garancia akár 5000 euró összegű kárigényre is fedezetet biztosít minden olyan kár esetén, amely a motorolaj hibája miatt merül fel. A garancia érvényességének fenntartása érdekében a részt vevő javítóműhelyben le kell bélyegeztetnie az EPG Garanciafüzetet, és kizárólag OMV BIXXOL Special vagy OMV BIXXOL Premium, teljesen szintetikus motorolajat kell használnia. Ennyi az egész – gyors és egyszerű!

Az EPG Motorvédelem Garancia Program további különlegessége: teszteredmények bizonyítják, hogy egyéb normál ásványi olajokhoz képest az OMV BIXXOL Special vagy OMV BIXXOL Premium termékek használatával ön akár 7% üzemanyagot is megtakaríthat. Végezetül: a programba történő belépésekor az OMV néhány pompás ajándékkal is meglepi önt, például, egy csodálatos Swarovski kulcstartóval!

A kenőanyag-használattal kapcsolatosan esetlegesen felmerülő probléma esetére az OMV, illetve a programban részt vevő javítóműhelyek egyszerű, gyors és hatékony kárigénylési eljárást dolgoztak ki. Ennek részleteit, valamint a garancia által biztosított alkatrészek listáját az EPG Garanciafüzetben találja meg.

A program alapkövét az OMV azon meggyőződése adja, hogy a Bécs melletti gyárunkban készülő OMV BIXXOL Special és OMV BIXXOL Premium motorolajok kiváló minőséget és megbízhatóságot szavatolnak. Ezen meggyőződésünket csak tovább erősíti az a tény is, hogy motorolajainkat az egyes gépjárműfajták speciális követelményeit szem előtt tartva fejlesztettük ki. Az EPG Motorvédelem Garancia Program középpontjában az OMV filozófiája áll: ügyfeleinket hosszú távon tekintjük partnereinknek, akik a legjobb termékeket, illetve a legjobb szolgáltatásokat érdemlik.

Ha többet szeretne megtudni az EPG Motorvédelem Garancia Programról, valamint annak előnyeiről, látogasson el honlapunkra: www.omv-bixxol.com.

Amennyiben ön autószerviz-tulajdonosként érdeklődne a programba való belépéssel kapcsolatban, kérjük, keresse az OMV területi értékesítési vezetőit, akik készséggel állnak rendelkezésére!