Új tüzelőanyag-befecskendező a Valeótól az aftermarketpiac számára

A Valeo, a benzines és gázüzemű motorok befecskendezési folyamatának szakértője egy új tüzelőanyag-befecskendező sorozatot dobott az aftermarketpiacra. A sorozat 11 alkatrészszámot tartalmaz, ebből 7 benzines és 4 gázüzemű motorokhoz készült. Mindegyik eredeti minőségű, a Valeo által minősített alkatrész.

A Valeo benzinbefecskendezői tökéletesen helyettesítik a jelenlegi feltöltött és turbós motorokban alkalmazott technológiákat. Jobban ellenállnak a korróziónak és a változó benzinminőségnek. Annak érdekében, hogy biztosítsák a kifogástalan minőséget, a Valeo benzinbefecskendezőket külön dobozban és vízálló műanyag zacskóban árulják, így védik őket a szennyeződésektől és a sérülésektől. A Valeo új terméke az európai autópark 70%-át lefedi, és a PSA-autók (Peugeot és Citroën) szinte mindegyikébe beszerelhető.

A Valeo földgáz-befecskendezői (a GPL- és GNP-alkalmazásokhoz) nem rendelkeznek rugóval, és egy 150 mikronos gázbeömlő szűrővel vannak felszerelve. A tüzelőanyag-szűrők érzékeny alkatrészek, és a szűrők védik őket a szennyeződésektől, és a gázvezetéktől a rendszer első elindulásáig.