Würth Shop Miskolcon

A Würth Szereléstechnika Kft. tavaly indította be új értékesítési hálózatát a debreceni professzionális szereléstechnikai szaküzlet, a Würth Shop megnyitásával. A hálózat második szaküzletét 2009. május 8-án nyitotta meg a vállalat Miskolcon, ahol elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégíti ki.

„Németországban és Európa sok más országában már bevált ez az új értékesítési forma, és csak Németországban eddig 300 Würth Shop nyílt. Ez a profi szereléstechnikai szaküzletlánc nem helyet tesíti, hanem csak kiegészíti a személyes kapcsolatokon alapuló értékesítést, hiszen a Würth sikerét a személyes kapcsolatoknak köszönheti. A Shop-okat a megváltozott piaci és vásárlói igényekhez alakították ki” – mondta.
Hámori Márk ügyvezető igazgató. „A Würth Shop célja, hogy a hirtelen felmerülő igényeket is gyorsan és hatékonyan tudja kiszolgálni, és erősítse a piaci pozícióit a szereléstechnikai piacon.

Szaküzlethálózatunkban azokra a vevőinkre is számítunk, akik személyes kapcsolatban állnak valamelyik értékesítő kollégával. Vevőkutatásaink tapasztalatai azt mutatják, hogy szükség van egy ilyen új értékesítési megoldásra, ahol a vevők változatlan árkondíciók mellett, azonnal hozzájuthatnak a termékhez, és jobban áttekinthetik a Würth termékportfólióját. Mindemellett a profi szereléstechnikai szaküzlet kedvező fizetési lehetőségeket is biztosít, hiszen a készpénzes és kártyás fizetési lehetőség mellett a meglévő ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat” – tájékoztat Vörös Ágnes, a Würth Szereléstechnika Kft. marketingvezetője. A debreceni üzlethez hasonlóan a miskolci Würth Shop nyitva tartását is a piaci igényekhez igazították, a Pesti úti üzlet Miskolcon hétfőtől péntekig reggel 7-től délután 5 óráig, szombaton 9-től 13-ig várja a vásárlókat.