Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. november | Olvasson bele!

Schaeffler és az INAAz autóipar világszerte egyik legnagyobb partnereként a Schaeffler csoport az INA márkanév alatt technológiailag igényes termékeket fejlesztett ki a motor kulcs fontosságú rendszereihez. Ehhez tartoznak a vezérlés és a segédberendezések meghajtása beleértve a hűtőrendszert és a szelepvezérlést. Ezekhez kínál a vállalat egy rendszereken átívelő portfóliót, intelligens javítási megoldásokkal az autóipari pótalkatrész piac számára.

„A teljes választékra való törekvési igényeink szerint a portfóliónkat következetesen hozzáigazítjuk a piac igényekhez és egyidejűleg teljessé tesszük a komplexitást ügyfeleink részére. Kifejezetten a motorra koncentrálva, a motor négy alkalmazási területét egy márkával le tudjuk fedni“, mondja Dr. Robert Felger, a Schaeffler Automotive Aftermarket termelési és marketing igazgatója.

Üzemanyag-fogyasztás csökkentése, CO2-kibocsátás minimalizálása a menetkényelem egyidejű növelése mellett – ma ezek a járműfejlesztők top témái.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés