Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. november | Olvasson bele!

Új, nagyon kis viszkozitású kenőanyagok• A Texaco legújabb, nagyon kis viszkozitású motorolajai a Havoline ProDS MG 0W-20 és a Havoline ProDS VB 0W-20.

• Nagy teljesítményű szintetikus alapolajokkal és a Chevron kenőanyagok Deposit Shield (lerakódásgátló) technológiájával fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a legjelentősebb OEM motorgyártók legújabb motorjai specifikációinak.

• Az új készítmények motorhajtóanyag-megtakarítást, a motoralkatrészek hosszabb távú védelmét és kisebb olajfogyasztást eredményeznek.

A Chevron Lubricants Texaco Havoline márkanév alatt két új, kis viszkozitású kenőanyagot mutatott be Európában, az Autopromotec 2019 május végi nemzetközi autószerviz-szakkiállításán. A Texaco – mint az közismert, a Chevron cég márkája – kenőanyagok széles skáláját kínálja, amelyek segítenek a járművek és berendezések teljesítményének, védelmének és megbízhatóságának biztosításában a Texaco®, Havoline®, Delo®, HDAX® és Techron® márkák alatt.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés