Autorobot a Frankfurti Automechanika kiállításon

Az Autorobot Finland Oy a frankfurti kiállításon (2012. 09. 11–16.) szokásához híven bemutatta vadonatúj termékeit, melyek megfelelnek a mai karosszériajavítás követelményeinek.

Most csak néhány szóban említjük a legfontosabb eredményeket, gépeket. Társaságunk szokás szerint meghívást kapott az Autorobottól, így a következő szám(ok)ban részletesen bemutatjuk az új termékeket.

Autorobot tracker

Ezt a készüléket az Autorobot EzCalipre elektronikus mérőrúd kiegészítésére fejlesztették ki. A műszer az EzCalipre-vel együtt használva mérés közben folyamatosan ellenőrzi a karosszéria elhajlását, és így azonnal korrigálható a húzáskor történt elhajlás.

Autorobot B30

Az Autorobot bemutatja a karosszériajavító iparág legújabb innovációit, az Autorobot B10, B15+, B20+ és a B30 húzópadot.

A B15+ és a B30 megtekinthető a standon. A korábbi XLS+ modell új neve B10.

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy az Autorobot termékeiről készült videók, termékismertetők stb. megtalálhatóak a Facebookon és a YouTube-on. A Pere Kft. készséggel áll partnerei segítségére, pl. (angol) szövegfordítás elküldésével és a technikai kérdések megválaszolásával. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Részletesebben a következő számokban számolunk be a fejlesztésekről.