Festool-újdonságok

Multifunkciós ülés MFH 1000 – kényelmes munkavégzés ülve

Az MFH 1000 mobil ülést és kényelmes tárolási lehetőségeket biztosít felhasználói számára. Hasznossága nagy felületek csiszolásakor, polírozásakor jelentkezik, amikor igazán számít, hogy megkímélje hátát a munkavégzés közben. Mivel használója rendezetten tarthatja a fogyóanyagokat és tartozékokat, így a korábban keresgélésre fordított idő jelentősen lecsökkenthető, a munka hatékonysága pedig növelhető. Az MFH 1000 legfőbb jellemzői dióhéjban: magas fokú mobilitás, térbeli rugalmasság, robusztus design, zárható fiók, kombinálható tárolótálca, Systainerrel bővíthető, hosszú élettartam.

Műszaki adatok, árak, cikkszámoka www.festool.hu oldalon.


Universalcenter UCR 1000 – könnyed tárolás, egyszerű mozgatás

Szerelje fel MFH 1000 ülését WCR 1000 Workcenterrel! A műhely az UCR 1000-rel mobillá válik, a rendezettséggel pedig idő és energia spórolható meg. Minden eszköz szervezetten, áttekinthetően áll rendelkezésre a mobil és kompakt munkaállomáson. Állítható magassága megkíméli használóját a fárasztó hajlongásoktól. Kiválóan alkalmazkodik az egyedi igényekhez a műhelyben, igény szerint tovább bővíthető.

Műszaki adatok, árak, cikkszámok a www.festool.hu oldalon.


MPA 5000/1 SPEED CUT polírpaszta – magasfényű finis rekordidő alatt

A Festool polírozórendszerében az MPA 5000/1 SPEED CUT magasfényű polírpaszta. Minden elemnek kompatibilisnek kell lennie, hogy hatékonyan tudjon dolgozni: a polírtányérnak, a gépnek, a szivacsnak és természetesen a politúrnak. Az új polírpaszta könnyen alkalmazható, egyszerűen használható: nem fröcskölődik szét polírozás közben, alacsony a viszkozitása, olajos konzisztenciája pedig gondoskodik a minimális porképzésről és a jobb törlési tulajdonságról. Továbbfejlesztett formulája egy lépésben távolítja el a karcolásnyomokat és biztosítja a magasfényt. Nem utolsósorban pedig egészség- és környezetbarát: vízalapú, szilikonmentes, alacsony az oldószertartalma, kellemes az illata.

Műszaki adatok, árak, cikkszámok a www.festool.hu oldalon.