Autorobot-fejlesztések 2010-2011-ben

Az Autorobot B15 autóemelő és karosszériaegyengető pad szabadalmazott kombinációja, amit a karosszériaműhelyek különböző kívánságainak megfelelően fejlesztettek ki. A pad teljes hosszában rendelkezésre álló 10 tonna húzóerő nagy termelékenységet biztosít az új autókarosszériák egyengetési munkáinál, akár a kicsi, akár erőteljes igénybevételnél. Az Autorobot B15 szabadalmazott felhajtórámpája megoldásának köszönhetően, emelőként működtetve a javítási műveletek széles skáláját lehet rajta végrehajtani, mint például sérülésanalízist, karosszériaegyengetést és mérést, alkatrészek cseréjét.


Autorobot B15

A nagy hatékonyságot a szabadalmazott gépkocsifelfogó rendszer garantálja, azáltal, hogy a B15 emelő hidraulikája helyezi a gépkocsit a küszöbcsíptetőkre. A gépkocsi felfogásához szükséges minimális idő lehetővé teszi olyan kisebb húzási, egyengetési munkák elvégzését is, amikkel a karosszéria-műhelyek legtöbbször találkoznak.


A szabadalmazott, sokoldalú húzótoronnyal rendkívül gyors az egyengetés. A pontos húzási irány beállítása másodpercek alatt történik. Könnyű egyenesen felfele húzni, a teleszkópos, háromállású felső toronykarral (A,B,C).

Az Autorobot B15 távirányítóval működik, ami meggyorsítja a személygépkocsik, haszonjárművek és terepjárók egyengetését.

Az Autorobot mechanikus és elektronikus mérőrendszerei kompatibilisek a B15-tel.

A következő számban folytatjuk a témát a fejlesztések ismertetésével.


Az Autorobot hosszú felhajtórámpákkal rendelkezik, ami megkönnyíti a gépkocsi felhajtását a padra. Az (A) küszöbcsíptetők használatával a gépkocsi felfogási ideje a legrövidebb, a művelet végrehajtása a leggyorsabb a piacon kapható húzópadok között.